2014-04-29 09:05:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma különleges napra ébredt

Napi horoszkóp április 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Tudja jól a mondást: kutyaharapást ebszőrével kell gyógyítani. Ha szerelmi bánata van, a legjobb, ha sürgősen körülnéz a másik nem tagjai között. A seb még mély,, de egy kis önbizalom azért nem fog ártani önnek sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma különleges napra ébredhet: végre az érzelmeit össze tudja hangolni az értelmével, a lehetőségeit a vágyaival. A kedvese ma olyan helyre hívja, ahová már nagyon régen nem. Úgy látszik, újra meg akarja környékezni önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma nem bírja az unalmat, a monoton, rutinszerű feladatoktól ezért a falnak tudna menni. Van azonban valami olyasmi dolog is, amiben szívesen részt venne! Ne legyen szerény, ajánlja magát a főnökének! Örülni fog neki.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy munkatársát különösen vonzónak találhatja a mai napon. Mintha felpezsdülne a vérük. Vigyázat: lehet ez a tavasz csalóka játéka csupán. Ha önök közül bármelyiküknek tartós kapcsolata van, akkor ez flörtnél nem lesz több.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem bír pihenni, de ez most jól is jön, mert rengeteg a dolga. A főnökei is elámulnak hihetetlen munkabírásán és szorgalmán. Jó úton van egy dicséret, sőt akár pénzjutalom felé is. Csak így tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Érzelmes napokat él át. Vagy azért, mert már önnel van a kedvese, vagy azért, mert éppen őt várja. Szívében-lelkében kivirágzik egy érzés. Töltsön minél több időt a szabadban: a füvek, a fák és a virágok segítik az átlényegülésben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem ez az élete utolsó munkanapja, úgyhogy nem kell minden erejét erre fordítania. És ne feledje azt sem, hogy nemcsak a gyorsaság, de a pontosság is számít. Na meg a lényegre törés. Azzal foglalkozzon, ami a legfontosabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha akarja, ha nem ma felkavaró találkozásban lehet része. Hiába is próbálja meg eltitkolni az érzelmeit, azok előbb vagy utóbb úrrá lesznek önön. Lehet, hogy estig kibírja ugyan, és akkor csak a párnájának sírja el a bánatát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A pénzügyi helyzete korántsem olyan súlyos, mint ahogy azt szereti lefesteni. Vigyázzon, mert a szavak mágikus hatással bírnak: ha sokáig sulykolja, hogy a helyzete nehéz, előbb-utóbb azzá is válik. Ennek az ellenkezője is igaz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha a munkája egyben a hobbija is, akkor valószínűleg kitűnően érzi ma magát a bőrében. Ha nem így volna, akkor felmerülhet önben a változtatás igénye. Ön megbízható munkaerő, jó eséllyel pályázhat bárhová, ezt ne feledje!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A világ a feje tetejére állt, de önt ez nem zavarja. Sőt, most érzi csak igazán, hogy elemében van. A káoszos helyzetekben is nagyon jól kiismeri magát, és jól tud helyezkedni. Helyzetfelismerő képessége kifogástalan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A humor és az önirónia legyenek a fegyverei, ha kritikus helyzetbe kerül a mai napon. Mivel önnek a mestersége az alkalmazkodást is nagy mértékben igényli, jobb, ha hozzászokik, hogy mások érdekeit is figyelembe kell vennie.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: